14 Aralık 2007 Cuma

Artvin Devlet Hastanesi

ULTRASONOGRAFİ CİHAZI ALINDI...

Meme, tiroid, boyun, yumuşak doku ve diğer tüm yüzeyel doku incelemeleri, pediatrik hastalarda kalça çıkığı amaçlı, damarların renkli incelemesinde kullanılır. Gerektiğinde biyopsi de alınabilecek transrektal, transvaginal ultrasonografi yöntemlerinde de kullanılmaktadır.
Cihazın Özellikleri :
Logiq S6Premium Seviye Yeni GE Ultrasonografi Sistemi
Raw Data Görüntü Oluşturma, Post-process Ölçüm, Arşivleme ve Geniş Arşiv Kapasitesi
Geniş Aplikasyon ve Prob Seçenekleri
Kolay Kullanım, Ergonomik Dizayn, Dokunmatik Ekran
Otomatik B-mode Color ve Doppler Optimizasyonu
B-Flow (Ops)
Kontrast Harmonik (Coded Contrast Harmonic) (Ops)
LOGIQView Panoramik Görüntüleme
Real Time Doppler Hesaplama Paketi
Entegre Hafıza ve Entegre DVD Sürücü
Genel Amaçlı Problar, Matrix, B-Plan Transrektal, İntraoperatif, Kardiyak Problar.
CrossXBeam (Ops)
Speckle Noise Reduction (Ops)
Real Time 4D ve Volumetrik Probu (Ops)
BİYOMİKROSKOP CİHAZI ALINDI...


Biyomikroskop ile göz muayenesi:

Biyomikroskop cihazı önündeki görüntüyü 5 ila 40 kat arası büyütebilen bir çeşit mikroskoptur. Doktorunuz sizi bu cihazın karşısına oturtarak başınızı sabit tutmanızı ister ve göz kapaklarınızın dış ve iç yüzeyini, konjonktiva, sklera, kornea, ön kamara, lens, iris gibi göz dokularınızı kat kat büyütülmüş haliyle ayrıntılı olarak inceler.


OTOMATİK SIRA ALMA CİHAZI(KIOSK) HİZMETİNİZDE !!!

Artvin şehir merkezine kurulan Çözüm Kiosk Sistemi sayesinde hastalar hastaneye gitmeden de (klasik) hasta kayıt işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.
Kiosk cihazını kullanabilmeniz için hastanemiz hasta kayıt memurları tarafından size verilmiş olan dosya numarası (genellikle sağlık karnenize yapıştırılmış olan etikette yazılıdır) gereklidir. Bu dosya numarasını 1 kere elde ettikten sonra hastanemizde daha sonra yaptıracağınız muayene işlemleri için kiosk cihazını kullanabilirsiniz.
İnternet üzerinden güvenli ve şifreli veri iletişimi sağlayan bir teknoloji olan VPN (Virtual Private Network) bağlantısıyla hastalar hasta kayıt işlemlerini şehir merkezine yerleştirilen kiosk aracılığıyle yapabiliyor. VPN bağlantısı Firewall cihazı üzerinden iki modemi birbirine bağlıyor. Hastanede bulunan servera bağlı olan modem ile Kiosk cihazına bağlı olan modem arasında bağlantı kurarak şehir merkezinden hastaların Çözüm Hasta programına ulaşmasını sağlıyor.
Cihazın kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

DANIŞMA HATTI AÇILDI...

Hastanemizde danışma hattı açılmış olup hastane telefonlarından (04662121040 - 04662121059 - 04662121531 - 04662122840 - 04662128313) 3'ü tuşlayarak hastane hakkında sormak istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

PATOLOJİ LABORATUVARI HİZMETE AÇILDI ..




Hastanemizde Patoloji Laboratuvarı açılmış olup biyopsi, hücre taraması gibi işlemler yapılabilecektir. Devamını okumak için tıklayın....



OTOMATİK SIRA ALMA (KIOSK CIHAZI) KULLANIMI



Hastanemizdeki kiosk cihazını sayesinde kendi sıranızı kendiniz alabilirsiniz. Peki cihazı nasıl kullanacaksınız? Kullanım ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. Detaylı bilgi için tıklayın...




HASTANEMİZE 2 ADET ULTRASONOGRAFİ CİHAZI ALINMIŞTIR...



Hastanemize 2 adet ultrasonografi cihazı alınmış olup, kadın hast. ve doğum polikliniğinde ultrason ile gebelik takibi yapılmaktadır. Devamını okumak için tıklayın...


HASTANEMİZE KEMİK ÖLÇÜM CİHAZI ALINMIŞTIR...




Hastanemize kemik ölçüm cihazı alınmış olup, kemik ölçümü yapılmaktadır. Devamını okumak için tıklayın...

HASTANEMİZE MAMOGRAFİ (meme filmi) CİHAZI ALINMIŞTIR...




Hastanemize mamografi (meme filmi) cihazı alınmış olup, hizmete başlanmıştır. Devamını okumak için tıklayın...

Hiç yorum yok: